top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHome of Meraki

Groepshealing voor mannenWaarom alleen voor mannen?


Mannen mogen helen, verbinden en in hun eigen kracht gaan staan. Om zo vanuit hun hart en vanuit liefde voor zichzelf en voor de ander te mogen leven.

Momenteel is er een natuurlijke shift gaande. De wereld (over)leeft al eeuwen lang vanuit ego, mannelijke energie en individualiteit. Langzaam, maar steeds bewuster verschuift dit naar leven vanuit het hart, (zelf)liefde en verbinding. Het zijn en de vrouwelijke energie.


“Door samen te helen wordt de frequentie van onze aarde steeds hoger. Dit betekent dat we meer vanuit (zelf)liefde en licht kunnen leven, samen in verbinding.”

Balans.


Iedereen en alles bestaat uit vrouwelijke en mannelijke energie. Denk aan yin en yang, de maan en de zon, donker en licht, eb en vloed. Het is belangrijk dat beide in balans zijn, want beide zijn nodig om te kunnen creëren en te manifesteren.Mannelijke energie


Mannelijke energie is de energie van het doen. Het is het levensvuur dat van binnen brand en dat zichzelf wil uiten en manifesteren naar buiten toe. Beslissingen nemen vanuit het intellect en een sterk ik- besef.


Heling.


Tegenwoordig zijn er een hoop ideeën over hoe een man zou moeten zijn. De verschuiving in mannelijke en vrouwelijke energie maakt het voor de man moeilijk om zijn nieuwe 'rol' te vinden. Eeuwenlang is dit het beschermen van het gezin en de samenleving geweest en het zorgen dat deze in basisbehoefte werden voorzien. Het verdedigen en beschermen van grenzen. Als in, letterlijk grenzen creëren en territorium afbaken. Veelal vanuit fysieke en mentale kracht. De kracht van de mannelijke energie is meer naar buitengericht en daardoor ook zichtbaarder. Vanuit overleving is deze energie nodig geweest. We bewegen ons langzaam uit dit tijdperk van puur overleven en deze kwaliteiten mogen zich in een andere vorm omgaan zetten.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

I see you

Comments


bottom of page