top of page

Over

IMG_20151116_182656.jpg
Praktijk filosofie

 

Werken met energie (ook wel Qi of prana genoemd) is werken met levenskracht en bewustzijn. Bewustwording biedt ons de mogelijkheid om te ontdekken en te groeien in het leven. 

Alles bestaat uit energie. Denk maar eens aan de befaamde formule van Einstein: E=Mc2. 

Ook wij bestaan uit energie net als onze gedachtes, emoties en gevoelens. Deze vibreren in ons energieveld en vormen de bouwstenen van wie wij zijn en hoe we het leven ervaren. 

Voorbeeld:
​ 

Misschien is er al als kind zijnde door een bepaalde ervaring de gedachte 'ik ben niet goed genoeg' ontstaan. Zo'n gedachte kan, wanneer die sterk genoeg is, als een programma gaan meedraaien en zo in je energieveld terecht komen. Deze zend je als ware uit. Ben je bekend met de law of attraction? Je krijgt hierdoor steeds weer de bevestiging en de gedachte wordt gesterkt. Het leven en wie jij bent wordt vervolgens op deze manier ervaren.

Meraki is je ziel, creativiteit en de essentie van wie je bent in je werk stoppen
We hebben vaak niet zo bewust in de gaten wat we zoal aan programmaatjes hebben meedraaien. Dit kunnen allerlei 
gedachtes, gevoelens en overtuigingen zijn uit onze jeugd, voorouder lijnen, het collectief of uit vorige levens.
Alles is met elkaar verbonden. Gedachtes en gevoelens ook. Deze roepen elkaar op, dit gebeurt snel en vaak onbewust. 
Ons dagelijks leven is zo een aaneenschakeling van gedachtes en emoties die opkomen en wegebben zonder dat we hier controle over lijken te hebben. Wanneer jouw energie vrijelijk stroomt ervaar je 'flow'. Dit is energie in beweging! Als er een patroon of overtuiging aanwezig is die in de weg komt te staan van jouw hoogste goed en die jou daardoor beperkt, dan spreken we over een blokkade. Deze stagneert of blokt als het ware de energie'flow'. We kunnen ons daardoor moe, 
onzeker, ongelukkig of verloren gaan voelen. Bewustwording is de eerste stap naar transformatie. Tijdens een reading wordt jouw energieveld 'gelezen' om te zien waar en hoe een blokkade is een ontstaan. Een reading is echter niet alleen fijn voor het opsporen van mogelijke blokkades, ook geeft het een hoop inzicht in je huidig proces wat kan bijstaan in je zelfontwikkeling. Het zelfde geldt voor een medium sessie waarin niet alleen jouw energieveld gelezen wordt maar ook energie(en) daarom heen. In een healing wordt je energieveld energetisch schoongemaakt wat ruimte creëert om los te gaan laten van dat wat jou niet meer dient. Wat mag er geleerd worden en wat is de boodschap? Hierin werken we toe naar verandering en transformatie.
Over Sanne

 

Opgegroeid in Egypte en Oman ben ik op negen jarige leeftijd terug naar Nederland verhuist. Tot op heden woon ik in onze prachtige hoofdstad, Amsterdam. Hier ben ik werkzaam als kunstenaar en energie werker. Dit doe ik met veel passie en toewijding! Naast mijn eigen praktijkwerkzaamheden assisteer ik bij Resonance en organiseer ik regelmatig samen met collega en vriendin, Sabine Ente, groepshealingen. 

Home of Meraki heb ik opgezet om op zoveel mogelijk fronten anderen bij hun ontwikkelingspad te steunen en te begeleiden.

Opleidingen:

 

Resonance - School voor intuïtieve ontwikkeling 

Nangten Menlang - Lu Jong Tibetan healing yoga teacher

De spirituele academie - Medium Therapist® & Trance Healing Therapist®

Logo LuJong.png
bloklogo.jpg
bottom of page